Sperma növelés

Nélkülözhetetlen antioxidánsok

Nélkülözhetetlen antioxidánsokAz Aucklandi Egyetem 2500 terméketlen pár bevonásával készült tanulmánya szerint azok a férfiak, akik magas antioxidáns és mikrotápanyag tartalmú ételeket fogyasztottak – a jótékony sperma növelés mellett – négyszer nagyobb valószínűséggel voltak képesek párjukat teherbe ejteni. Napjainkban, a mindennapos stressz, a dohányzás és a helytelen étrend miatt kialakuló oxidatív stressz károsítja a sejtfejlődést és a spermiumok számának csökkenését is eredményezi. Szakértők szerint ezért a sejtképző folyamatok zavartalan működésének fenntartásához nélkülözhetetlen a megfelelő mennyiségű antioxidáns és mikrotápanyag tartalmú étrend kialakítása, amely elősegít a test saját, természetes védelmi rendszerének fejlődését és kedvezően hat a sperma növelés folyamatára is.

Sperma növelés: Három fontos hónap

A spermaképződés, sperma növelés (spermatogenezis) folyamata, amelynek során a herékben kialakulnak a spermiumok, hozzávetőleg három hónapig tart: 72 napon át fejlődnek, majd további 30 napon át érnek. Ez azt is jelent, hogy amennyiben a sperma növelés során probléma adódik, akkor legalább ennyi időt kell várni, hogy a sperma minőségére és sperma mennyiség növelésére irányuló kezelés, változtatás meghozza a hatását. Következésképp, legalább 3 hónappal a tervezett megtermékenyítési kísérlet előtt érdemes tudatosan változtatni életvitelünkön, helytelen étkezési szokásainkon. Felgyorsult világunkban egyre nehezebb azonban betartani az egészséges diétát, ezért a sperma növelés folyamatának optimalizálása miatt is ajánlott az antioxidánsok, illetve mikrotápanyagok tápszer formájában történő fokozott bevitele.


A férfi meddőség A férfi meddőség

A férfi meddőség 50 %-ban az egyoldalú táplálkozásra: elégtelen vitamin és antioxidáns bevitelre vezethető vissza.

A férfi meddőség főbb okai

Sperma növelés Sperma növelés

A sperma növelés és a férfi meddőség kezelésének kulcsa rövidtávon a megfelelő mikrotápanyag bevitel lehet.

Sperma növelés mikro tápanyagokkal

PROfertil® PROfertil®

A PROfertil® optimális összetétele tartalmazza a spermiumok kifejlődéséhez létfontosságú mikrotápanyagokat.

A PROfertil® hatása a spermaképződésre

Sperma mennyiség Sperma mennyiség

A PROfertil® hatásosságát klinikai vizsgálatok bizonyítják: a spermiumok száma 215,5%-kal, míg a sperma mennyiség 33,3%-kal nőtt.

PROfertil® hatástanulmányok

Sperma növelés mikrotápanyagokkal

Nem nehéz belátni, hogy a sperma növelés, a sperma mennyiség, valamint a termékeny spermiumok száma között fontos kapcsolat van. A férfi meddõség növekvõ problémája miatt került sor olyan termékek kifejlesztésére, melyek a sperma növelés területére specializálódtak.

 

Sajnos hazánkban igen kevés orvos tájékoztatja gyermekvállalás előtt álló pácienseit a sperma növelés lehetőségeiről, köztük mindenekelőtt a helyes vitaminháztartás feltöltéséről, a sperma növelés leghétköznapibb megoldásáról.

 

Még azoknak a pároknak sem hangsúlyozzák ezt, akiknek a leginkább szükségük van a sperma növelés kérdésének megoldására, mert esetleg már évek óta hiába várnak a gyermekáldásra, pedig a vitaminok, mikrotápanyagok kombinálásával a sperma növelés is hatékonyan javítható.

Sperma növelés E-vitamin segítségével

Sperma növelés E-vitamin segítségévelAz E-vitamin a sejt membránban is megtalálható, és mint antioxidáns védi a membránt az oxidatív stressztől. A tartós E-vitamin-hiány a férfi meddőség egyik okozója is lehet. Tudományos kutatások és a spermiumok számának növelésével kapcsolatos vizsgálatok is alátámasztották, hogy amikor mindkét partnernek naponta 100-200 mg mennyiségű E-vitamint adtak, az jelentősen növelte a megtermékenyítés esélyeit. Az E-vitamint szedése sperma növelés miatt különösen ajánlott a férfiaknak.

Sperma növelés L-karnitinnel

A sperma növelés terén végzett kutatások szerint, ha három hónapig egy férfi rendszeresen szed L-karnitint, azzal nagyban megnövelheti a spermiumok mozgékonyságát és a sperma mennyiség egyaránt. A férfi szervezetnek tehát L- karnitinre egyaránt szüksége van a hímivarsejtek normális működésének biztosítása, valamint a spermanövelés szempontjából is.

Sperma növelés L-arginine segítségével

Kevesen ismerik igazán az L-arginint, ezt a rendkívül hatásos aminosavat, amelyet „a sperma növelés csodamolekulájaként” is emlegetnek. A férfi sperma aminosav állományának 80 %-át az L-arginin adja, így a sperma növelés kiemelt aminosavaként fokozza a spermaszámot és a spermiumok mozgékonyságát is.

Sperma növelés és a szelén

Sperma növelés és a szelénA sperma növelés kapcsán a szelén egy fontos antioxidáns, amely különösen az E-vitaminnal együtt fejti ki pozitív hatását. Csökkent termőképességű férfiakon végzett sperma növeléssel kapcsolatos vizsgálatok során – ahol három hónapon át napi 100 mg szelént adtak a pácienseknek – a spermiumok mozgékonyságának jelentős javulását tapasztalták.

Sperma növelés és a Q10 enzim

Sperma növelés és a Q10 enzim Kutatások igazolták, hogy azon férfiaknál, akik két héten át napi 10 mg-os mennyiségben szedték a Q10-et, mind a sperma növelés, mind a sperma mozgékonyság kapcsán javultak a spermakép eredmények. A sperma növelés kapcsán végzett felmérés igazolja, hogy azoknál a pároknál, akiknél előtte Q10 enzimet adtak a férfiaknak, jelentősen nőtt a megtermékenyítés sikere, amely összefüggésben állhat a sperma növelés termékenységre gyakorolt hatásával.

Sperma növelés és a folsav

Minden olyan fiziológiai működéshez, melyben sejtosztódás történik a folsav elengedhetetlenül szükséges. A folsav ugyanis megvédi a sperma fejében található DNS-t a különféle genetikai rendellenességektől. A sperma növelés kapcsán végzett kutatások igazolják, hogy a folátok néven ismert vitaminok jó hatással vannak a férfiak nemzőképességére így a sperma növelés szempontjából nagyon fontosak.

Sperma növelés a cink segítségével

Sperma növelés a cink segítségévelA sperma egy cinkben gazdag anyag, így ez az elem az egyik legjelentősebb ásványi anyag a férfiak számára sperma növelés kapcsán is. A cinket a „sperma növelés ásványi anyagaként” is emlegetik, ezért is mondják például, hogy az osztriga jó hatással van a férfiasságra, hiszen rendkívül gazdag cinkben. A cink szedése a sperma növelés miatt különösen ajánlott a férfiaknak, mert nemcsak a spermiumok számát, de ezen a halmazon belül az életképes spermiumok számát is növeli.

Sperma növelés és a glutation

A glutation domináló antioxidáns az emberi testben, amely hozzájárul a sperma mozgékonyságának növeléséhez és csökkentheti az oxidatív stresszel kapcsolatos károsodást a sperma sejtjeiben, így közvetett módon a sperma növelés egyik nélkülözhetetlen eleme.

Napjainkban számos sperma vizsgálattal is megerősített klinikai kutatás igazolta vissza, hogy a fenti mikrotápanyagok és antioxidánsok kiemelten fontosak a sperma növelés és a spermiumok egészséges fejlődése miatt, amelyek együttes hatásaként jelentősen fokozhatják a férfiak terménységét.

 

Fontos azonban az is, hogy az antioxidáns feliraton túl ténylegesen milyen anyagok és még inkább, hogy milyen arányban találhatók meg az egyes tablettákban. Az antioxidánsok túlzott, nem megfelelő kombinációban és dózisban történő fogyasztása ugyanis szintén veszélyeztetheti a férfiak termékenységét!

Érvek

  • Pótolja a hiányzó mikrotápanyagokat
  • Bizonyítottan növeli a sperma mennyiséget
  • Látványosan emeli a spermaszámot
  • Javítja a spermiumok mozgékonyságát
  • Igazoltan fokozza a férfi termékenységet

Ügyfélvélemény

"Sziasztok!
Én szeretnék Nektek köszönetet mondani, és egyben megosztani Veletek életünk legnagyobb örömét Pont ma egy hete, december 9-én megszületett kislányunk Laura 3000 grammal és 51 cm-re Már három éve vártunk rá. Köszönjük profertil”

Aramis 43